expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

27.10.12

Μπαχάμες: Εσύ πόσα θα έδινες για το σπίτι των ονείρων σου;



408_colombus_isle_01 (1).jpg


Ανακαλύψαμε ένα παραδεισένιο resort στις Μπαχάμες και καταλήξαμε πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!
Pink Sands Resort, Μπαχάμες
Πού: Το resort βρίσκεται στο νησί Harbour που ανήκει στις Μπαχάμες. Νησιωτικό σύμπλεγμα της Βόρειας Αμερικής με 700 νησάκια που εκτείνονται στο δυτικό Ατλαντικό ωκεανό και την Καραϊβική θάλασσα.
(Νησί Harbour, τηλ. + 1 401 8474720 και 1 242 3332030, www.pinksandsresort.com)
Στο τελευταίο σύνορο της γης
Με υφή απαλής ροζ πούδρας, η ψιλή άμμος εκτείνεται σε πέντε χιλιόμετρα μήκος μπροστά από τα 25 σπιτάκια (cottages) που βρίσκονται διάσπαρτα στο τροπικό δάσος του νησιού Harbour. Αποτελούν ειδυλλιακές εστίες απομόνωσης και χαλάρωσης, ιδανικό καταφύγιο για ερωτευμένους. Διαθέτουν τεράστια «California-size» κρεβάτια, κουνουπιέρες, δωρεάν Wi-Fi και πλήρως εξοπλισμένα μπάνια. Η ηλιοθεραπεία στις χρυσαφί ανταύγειες της αμμουδιάς με το νερό να γλύφει το περίγραμμα του κορμιού, ξεπλένοντας τη λαχτάρα για βουτιά, είναι σκέτη απόλαυση, όπως κι οι ατέλειωτες ρομαντικές βόλτες με φόντο το καταπληκτικό πορτοκαλόχρωμο ηλιοβασίλεμα. Το ψάρεμα στον ύφαλο, οι ημερήσιες εκδρομές στο νησί Eleuthera για εξερευνήσεις στη σπηλιά Preachers και οι καταδύσεις στο διάσημο Current Cut και στο Ναυάγιο του Τραίνου θα σας κάνουν να ξαναγεννηθείτε.
Το δείπνο ιδιαίτερα προσεγμένο, με γαστριμαργικές προτάσεις και γευστικούς συνδυασμούς εξωτικών, ασυνήθιστων πιάτων που απογειώνουν τον ουρανίσκο. Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα γαστρονομίας και μαγειρικής από τον βραβευμένο σεφ James Van Dyke, να μάθετε πώς να εμπλουτίζετε τα αγαπημένα σας πιάτα με εξωτικά καρυκεύματα και να έρθετε σε επαφή με την τοπική κουζίνα.
Από €505 το άτομο στο cottage με θέα τον ωκεανό.
Πώς να πάτε:
Πετάτε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο Μαϊάμι με την Aegean (el.aegeanair.com) με €347. Από εκεί για να φτάσετε στο αεροδρόμιο North Eleuthera θα κλείσετε εισιτήριο με την American Airlines (www.aa.com) με €218. Από το αεροδρόμιο, οδικώς σε 10 λεπτά θα βρίσκεστε στην αποβάθρα με το θαλάσσιο ταξί να σας περιμένει για να σας μεταφέρει στο νησί Harbour.